perjantai 22. kesäkuuta 2012

JAFFA JOPO

Hyvää juhannusta kaikille virvoitusjuomia nauttiville Jopoilijoille!
Tänään valmistui tämä erikoisuus, original JaffaJopo, sellaiseksi kuin minä sen Jopona näen. Alla on kuva alkuperäisestä asusta. Pyörä sai uudet mustat lokasuojat,  40mm leveät Nokialaiset, Jopo-etukorin ja -ohjaustangon sekä ketjusuojan ja tyyliin sopivan satulan. Kolmella Shimanon PPS vaihteella matka sujuu joutuisasti.

Tämän runkomallihan perustuu tyttöjen 24" Helkamaan. Runkoputket on tehty samanlaisista leveistä putkista alkuperäisen Jopon tyyliin. Uustuotannon Jopoon tuli pystyputki ja vino jäi leveäksi. Satulaputken kiinnitys on omintakeinen kuusioruuvilla. Väitän että, juuri tämä pyörämalli oli protyyppi ja kokeilu 2000-luvun suosikille. Onhan toki muitakin Jopoon suuntaavia protoja, kuten Jekku ja Kampus.Melkomoisen näköinen häkkyrä tuo tanko, yllättävän hyvin kädet asettuivat ylempiin putkiin.


Hartwall lienee tilannut näitä Jopoja erän; tällä pyörällähän ei ole muuta nimeä. Helkaman logo keulilla.
Välivaihe. Väri on lähellä Jopon auringonkeltaista.JaffaJopo talvella, mainio kulkupeli. Takanapana 2-vaihteinen Duomatic 1112, rengaskoko 531, alla Nokian Hakkapeliitat nastoilla.
Juhannusmorsian!
Jupiter Loma 24".
Oikein hyvä pysty ajoasento, pinkki on erityisen suosittu väri.
Aito Jopo vm. 1973.
Upea lahja 30-vuotiaalle naiselle!
JaffaJopo sai kaverin! Pyörän nimi on Helkama Fantasia, ei tietenkään tässä kuosissa vaan 24" tyttöjen pyöränä. Nimeähän sillä ei vielä ole nyt Jopona. FantsuJopo? Alla on nyt legendaariset
Nokian SL35 harmaat päälirenkaat 44*531mm eli vanhempi 24" rengaskoko. JaffaJopossa on
uudempi 24" eli 37*540mm, kumit Nokian Mount & City renkaat. Harmaat renkaat käyvät hienosti Valk/hopeanharmaaseen väriin. Helkama-tarrat lähtevät rungosta ja uusi nimi tulee tilalle, kunhan se nyt löytyy. Vauhtia antaa Sachs Torpedo Duomatic kahdella vaihteella.


HEITÄNPÄ TÄHÄN JAFFFAJOPO-BLOGIN ALLE HAASTEEN! (12.9.2014)

MISSÄ OVAT NE 31 KPL JAFFAJOPOA, JOTKA KESKO YHDESSÄ HARTWALLIN KANSSA ARPOIVAT HEINÄKUUN JOKAINEN PÄIVÄ VIIME VUONNA ELI KESÄLLÄ 2013.

Missä ovat nämä Jaffa-Jopot!!!
KISAHAN MENI NIIN, ETTÄ KUN OSTAT HARWALLIN JAFFOJA KOLME PUTELIA, NIIN OSALLISTUT ARVONTAAN. JOKA PÄIVÄ PÄÄPALKINTONA ON HIENO JAFFA-JOPO JA LISÄKSI TIETENKIN JOUKKO VÄHÄISEMPIÄ PALKINTOJA.

ITSE OSTIN JAFFOJA JA OSALLISTUIN KILPAILUUN VIIDESSÄ(5) ERI CITYMARKETISSA.
KUVAAVAA OLI, KUN KYSYIN KASSALTA KILPAILUSTA, JOKAINEN OLI NS. HOOMOILASENA. PARAS EHDOTTI, JOSKO NEUVONNASSA OSATTAISIIN NEUVOA ASIASSA, JOHON TOTESIN USKOVANI TIETOTASONI ASIAN SUHTEEN OLEVAN KORKEAMPI KUIN NEUVONNAN H. MOILASEN(PERUSTUU KOKEMUKSEEN NEUVONNASTA).

SIIS, JOS SINULLA ON TÄLLAINEN JAFFA-JOPO, JOKA ON VOITETTU KO. ARVONNASSA VIIME KESÄNÄ, NIIN OSTAN SEN KÄYPÄÄN HINTAAN. KURIOSITEETTINÄ TÄHÄN TOTEAN VIELÄ, ETTÄ KAIKEN TODENNÄKÖISYYDEN MUKAAN, USEITÄ TÄLLAISIA JOPOJA OLISI OLLUT MYYTÄVÄNÄ NETISSÄ ARVONNAN JÄLKEEN. EN OLE NÄHNYT YHTÄÄN, VAIKKA SEURAAN MARKKINOITA TIIVIISTI.

JO PELKÄSTÄÄN TODENNÄKÖISYYKSIEN PERUSTEELLA OLI KYSE PUHTAASTA HUIJAUKSESTA; TODISTAKAA HYVÄT IHMISET, ETTEI NÄIN OLLUT. KILPAILUKUVASSA NÄET, JAFFAJOPO, OLI LUVALLA SANOEN, AIKA HIENO.

Lisäyksenä tuohon edelliseen, että jostakin netistä löytyi viikottaisten voittajien "nimi"lista tyyliin: Martti/Heinola, Pirkko/Vantaa, Kalle/Kuusamo jne. Lukumäärä taisi olla selvästi alle 30 voittajaa.
Tämä teksti on kirjoitettu 26.8.2015. Edelleenkään yhtään JaffaJopoa/2013 ei ole tullut vastaan. Ainuttakaan kuvaa ei löydy netistä. Mielenkiintoista sinällään, että jos tuo listakin on tekaistu, niin arvonnan järjestäjä on syyllistynyt arpajaisrikokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti