tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ekotop JoyRide! 1414

Aprillipäivää!
Tänään on ilo esitellä uudet kotimaiset päälirenkaat 24" Jopoihin. Greystyle!
Ekotop JoyRide! 24" 47*507mm harmaat laaturenkaat
Markkinoille on jo tuotu 22" Jopoihin legendaarisia Retrorenkaita, suomalaisia.

Laatutietoisilla ja Suomalaisia tuotteita arvostavilla ihmisillä on ollut tietty halu ja sitä myöten kysyntä 24" Jopon renkaisiin. Kaikille eivät kiinalaset kelpaa n. 400-600 euron kotimaisissa pyörissä. Ja että pistosuojaus on pistosuojaus vain myyntilapussa sanana.

JoyRide! meren äärellä Tanskassa
Tuossa alapuolella on syy ja hyvä peruste, miksi juuri Ultra Tour pintakuvio on nyt 24" Ekotop JoyRide! nimisessä renkaissa.

Vv. 2002 Helkama Kaunotar Hybrid 24v katollaan
Henkilökohtaisella tasolla meillä on vaativaa naisväkeä talossa. Polkupyörillä ajetaan päivittäin ja paljon. Kuvan operaatiossa emännän pyörä on juuri saamassa uuden kasettikeskiön, eturattaat ja kammet, ketjut ja takavaihtajan. Jo aikaisemmin isäntä on antanut omasta vuoden 2004 Helkama Kulkuri Hybrid 24" pyörästä Nokian Ultra Tour 37*622mm päälirenkaat emännän pyörään. Näistä neljästä enää yksi on jäljellä; kuvan takarengas. Ultra Tour rullaa kevyesti ja kestää mielettömästi. Niitä ei enää tehdä. KiinaKiima ajoittui juuri noihin valmistusvuosiin. Kuluttajille myydään silkkaa sontaa, ja kovempaan hintaan.

Eturenkaana on viimeinen Mohikaani, Nokian Ultra Tour 32*622mm
Monia rengasmalleja ja -kokoja ei enää tehdä. 24" muotit ovat olemassa; Nokia muuttui Ekotopiksi. Ensimmäinen tuotantosarja tehtiin tyylikkään harmaasta kumiseoksesta. Pintakuvio on täsmälleen sama kuin hybridipyörissä; koepaistot tehtiin tuolla mustalla aihiolla, kiitos Paavolle! Aivan saakelin makeat ajaa. JoyRide! renkaita tehtiin yksinkertaisella rungolla ja pistosuojatulla kaksinkertaisella XC-rungolla vaativaan käyttöön. XC-rungossa on kuusinkertainen ristikudosverkko koko kulutuspinnan osalla. Rengas on jämäkkä, mutta ei kova ja raskas polkea.

Rengasaihiot odottavat paistoa Lieksassa
Paistokone on juuri auennut ja matka maailmalle alkaa, kohti tuntemattomia polkuja
Ensimmäiset kahdeksan XC JoyRide! rengasta laatikossa
Ja valmiina asenettavaksi maalliskuun lopussa
Ja alla Suomi-Jopoissa
Suomi Jopo, suomalaiset renkaat
JoyRide! duuningia tytöille

Näin aprillipilaksi, hyvä juttu, ja ylpeydenaihe kevään lapselle. Linkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti