perjantai 31. heinäkuuta 2015

Blue Moon

Tänään, 31.7.2015, on hyvä jäädä lomalle. Blue Moon.
Ilta-aurinko rantasaunalla
Täysikuu esiintyy toistamiseen tässä kuussa. Sinisellähän ei ole mitään tekemistä tuon kuun kanssa. Näyttää kuitenkin siltä, että laitan sinivalkoisen IsoJoponi myyntiin; se näet on viimeinen viimeaikaisista tuotoksistani.
IsoJopo Helsinki, Baana

Martin Helkama Helsinki, Hasanniemi

Taiteilijaelämää. Loma- vain työt vaihtuvat. Tulevalle keikalle on jo siunaantunut hankintoja: jäänsininen 24" jopo ja metallin ruskea Poni 24".
Jäänsininen Jopoporojekti II
Olen tehnyt noita valkoisia/pinkkejä Jopoja nyt neljä kappalaetta. Sinällänsä hauskaa on, että Mark III meni aikauiselle miehelle ja Mark IV meni nuorelle pojalle. Ei halunut bulkkiJopoa, vaan erilaisen kuin muilla; siinä onkin jo otetta, ja esimerkkiä. Hienoa Oskari!
Pinkki/valkoinen Jopo Mark II Vuosaari, Ekotop-duuning

Ilosaarirockin aikoihin Laululavan takana.

Sammaleenvihreä Jopo-malli, ent. Helkaman postipyörä(Delly)


Blue Moon
Kesä, ja työloma, etenee. ArmyJopo on nyt käyttökuosissaan. 7-vaihdetta, käsi- ja jalkajarrut, napadynamo ja retro halogeenivalo ihan katkaisijan kanssa. Tavarateline on rakennettu armypyörästä. Välitykset on valittu Savonlinnan mäkisiin maisemiin.
Samppalinna? Ei. OlavinOlin kerran ostamassa juuri tällaista Ponia. Kaupankävijöitä on monenelaisia; kun tämä hyväkäs tajusi laittaneensa liian halvan hinnan, niin kummallisesti löytyi kesken kaupan "sisko" joka halusi ehdottomasti "ostaa" sen. Nostinko hattua? En. Tämä kuvan hevoskauppa taas syntyi oikein hyvin.
Uustuotannon Tunturi Poni 24"
En tietenkään ollut tyytyväinen alkuperäiseen asuun, vaan duunasin hiukan. Alkuperäiset renkaat olivat tottakai umpisurkeat kinukit; roskiin. Jopo- tanko ja satula kehiin ja vähän uutta osaa. Nyt on tyylikäs ja hyvä ajaa.
Tunturi Poni, Ekotop-duuning
Yhytin tämän vuosi sitten myymäni Jopon Länsisatamasta. Hyvin on kuulemma pelannut; rengasrikkoja ei ole tullut. Perheen toisesta Joposta taas on takarengas tyhjänä.
RetroRide! Jopo 2014
Jopoilin Baanan. Niinhän ne ovat byganneet kuppilan ja terassin tuohon sillan korvaan.
Tutut maisemat
Jopoilin myös asuntomessuille. Mukava matka. Opastus pyöräilijöille oli surkea. Pyöräparkki oli ensimmäinen, ja ainut, merkki pyöräilyn mahdollisuudesta. Alapuolella on ainut messuilta ottamani kuva. Douglas DC-3 Dakota. Alumiinipellit kiiltää. Tuon Tunturi Ponin myyjä kävi myös messuilla; ei kehunut. Yhdyn käsitykseen. Kaksi- tai kolmikerroksisia taloja ympattu pienille länteille; ei mitään järkeä. Järjetöntä näennäisenergiansäästöä.
Lentökentältä eksynyt
Seuraava päivä Vekaralla. Hieno tapahtuma, 1612 valanvannojaa.
215

Prikaatinkenraali

Karjalan Prikaatin lippu

Welkome to DDR, sanottiin, kun kävin tuolla ekan kerran kertaamassa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti