tiistai 29. syyskuuta 2015

Ilmastousko

Mikaelinpäivää.
Ilmastouskovaiset alkavat kallistua tosissaan siihen suuntaan kollektiivisesti, että ilmaston lämpeneminen, ns. ilmastonmuutos on kokonaan ihmisen aiheuttamaa. On siis kiire torjua ilmaston lämpenemistä 2 asteella. Tämmöisiä ne aikuset ihmiset tosissansa uskovat.
Tässä on linkki mielenkiintoiseen artikkeliin. Keskeinen sisältö on, että vuodentakainen Islannin rakopurkaus vapautti ilmakehään rikkidioksidiä kolme kertaa enemmän kuin euroopan teollisuuden päästöt yhteensä. Huomaavaisesti rikkidioksidistä kerrotaan, että se on kaasu joka aiheuttaa happosateita ja hengitysoireita. Artikkeli on mielenkiintoinen, kun siinä ei mainita sanallakaan hiilidioksidia. Mitä hiilidioksidi aiheuttaa? Ei mitään. Kasvit vain käyttävät sitä yhteyttämiseen. CO2 ja SO2. Molemmat kahdenkertaisia kaasuja, molekyylit värähtelevät ilmassa yhtä paljon. Mitä tuo tarkoittaa ilmastosukovaisten kielellä? Ne ovat molemmat yhtä pahoja ilmastonlämmittäjiä.
Toinen on vain inaktiivi kaasu ja toinen on ihmisille ja elollisille haitallinen ja vaarallinen.

Islannin rakopurkaus?
Meillä on tuo mollikka. Kaikki energia on sitä. Siihen perustuu elämä tällä maapallolla. Ilmastouskovaiset ajattelevat, että ihminen on suurempi kuin mollikka. Ei ole. Jos mollikan säteilyteho laskee vaikkapa 20%:a, niin meillä on aika kylmä ja populaatio karsiutuu kiivaasti. Vastaavasti, jos säteilyteho kasvaa saman määrän, niin täällä on kova jano. Yläpuolella olevassa kuvassa Islannin rako- tai lavapurkaus päästi siis valtavat määrät rikkidioksidiä ilmakehään. Yksi ainokainen tapahtuma. Tuhkaa ei vapautunut kuten aikaisemmassa purkauksessa, koska purkaus oli erityyppinen, joten lentoliikenne ei häiriintynnyt. Kuva ei ole Islannista. Se on menneeltä juhannukselta; kokon sakeita savuja ja nuo vuoret ovat romanttisesti terijoensalavia.

Ilmastoviisaiden mielestä turve on kauhea hiilidioksidilähde

Psykedeliaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti