perjantai 8. maaliskuuta 2013

NAISTENPÄIVÄÄ

Laitetaan tähän alkuun upea kuva naistenpäivän aatolta. Aurinko soi tämän näytelmän vaaran päältä ja kamerakin suostui kuvaamaan, vaikka oli jo ilmoittanut toimivansa vasta latauksen jälkeen.
I'm your venus, I'm your fire....
Lähestyn kansallista naistenpäivää harrastusteni kautta. Tänään sain sen valmiiksi, nimikin syntyi hauskan sattuman kautta: FC Venus. Tämä kaunokainen syntyi Hangossa 38 vuotta sitten, maaliskuussa. Tänään, naistenpäivänä se syntyi uudestaan.
IsoJopo FC Venus, syntymäpäivä 8.3.2013
Jokseenkin naisille suunnattu design. Malli tulee 2000-luvun alun Jopon uustuotannon Design-mallista. IsoJopo on aika harvinainen. Kymmenen 22" on yhtä 26" kohti, tai enemmän. Tämä on nyt valmis, vain tarrat puuttuvat, mutta siinäpä onkin kysymys. Jopo vai IsoJopo, mustat vai valkoiset? Toisaalta, halukkaalle ostajalle jää valinnan mahdollisuus. Tämä Jopo näki siis päivänvalon maaliskuussa 1975, keltainen väri pinnassa. Valmistusnumero on siis: FCxxxx. Ja eihän naistenpäivä olisi täydellinen, ellei sieltä kurkistaisi Hra47. FC47... Upea ajettava, kevyt polkea ja pysähtyy topakasti. Alla uudet legendaariset Nokian SL-35 päälirenkaat. Alapuolella on kuva siitä, minkälainen tämä pinkki oli alunperin.

IsoJopo vuodelta 1975, syyskuu, orkkis
Hyvää naistenpäivää kaikille
Hyvää naistenpäivää myös vuonna 2015!
Tuossa on tulipunainen ruusu vihreillä terälehdillä. Kuvanlaadun väritys ei anna oikeutta kauneudelle.

Kaksi kaunista marjaa
Ja myös vuonna 2016.

8.3.2016 hyvin harnaa ja sateinen nollakeli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti