maanantai 29. helmikuuta 2016

29022016 - Karkauspäivä

Eilinen Kalevalanpäivä näyttää olevan Onnin ja Sisun nimipäivä. Suomalaisen kulttuurin päivä, tai taitaa olla oikeammin Suomalaisen Sisun päivä. Sisu sai nimipäivänsä viime vuonna ja reilut puolitoista tuhatta on saanut sen nimen. Karkauspäivänä ei ole kenenkään nimipäivä.

Jopon vientimalli, Sisu Mobil
Sisuhan on Jopon vientimalli. Ruotsiin niitä on kai eniten viety, eikä niitä kotimaan markkinoilla juuri näy. Oma Sisu-projekti odottaa aikaansa. Kuvan ottamisella se alkoi.

Sisu tai Jopo Mobil
Tämä yläpuolen Jopo on varustukseltaan samanlainen kuin Sisu. RST-lokarit, RST-kissansilmä ja etujarru. Alkuperäinen väri on metallinpunainen, maalattu kai ruskeaksi tai jotain. Nyt kauttaaltaan ruosteen kirjoma. Valmistusnumero on AJ5846 eli lokakuulta 1970.

KeMu
Voi olla, että tästäkin -68 Mobilista tulee Sisu. Tuttu musta/neonvihreä kuosi siihen on suunnitteilla, mutta Jopo-tarroja vihreänä ei enää ole. Viivat ja leijonanpäät kyllä löytyy. KeltaMusta on vielä tekemättä, ehkä sen joskus teenkin.

Suomalaisen Sisun päivä
Karkauspäivä oli oikeastaan kuun ensimmäinen, kun tytär lähti Koreaan.

Money, Money, Money
Tämä on 64. blogikirjoitukseni. Aikanaan edellisessä talossa henkilönumeroni oli 64. Vieläkin aikaisemmin, ensimmäisen autoni rekisterinumerossa oli numerona 64.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti